Ingredientes para 8 personas: 400 gr. bizcochitos, 2 tarinas de mascarpone, 140 gr. azúcar, 1 sobre azúcar de vainilla, 3 huevos, 600 gr. cerezas sin hueso, 200 ml. zumo de naranja
Ingrediente pentru 8 persoane: 400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 140 gr. zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 oua, 600 gr. cirese fara samburi, 200 ml. suc de portocale
Emulsionar las yemas con el azúcar y añadir el mascarpone
Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga mascarpone
Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga mascarpone
Montar las claras a punto de nieve y añadir al preparado anterior
Se bat albusurile si se adauga peste preparatul anterior
Se bat albusurile si se adauga peste preparatul anterior
Poner los bizcochitos en una bandeja de horno cubierta con papel aluminio y empaparlos con zumo de naranja
Se pun piscoturile intr-o tava imbracata in folie de aluminiu si se insiropeaza cu suc de portocale
Se pune un strat de crema
La crema se cubre con cerezas, se repite la operación
Peste crema se pune un strat de cirese, se repeta operatia
Peste crema se pune un strat de cirese, se repeta operatia
Acabamos el pastel con una capa de bizcochitos empapados
Terminam prajitura cu un rand de piscoturi insiropate
Terminam prajitura cu un rand de piscoturi insiropate
Tapamos con papel de aluminio y metemos en la nevera ( 2-3 horas)
Acoperim cu folie de aluminiu si punem la frigider (2-3 ore)
Acoperim cu folie de aluminiu si punem la frigider (2-3 ore)
Montamos la nata con 2 cucharas de azúcar y el sobre de azúcar de vainilla
Batem frisca cu 2 linguri de zahar si plicul de zahar vanilat
Batem frisca cu 2 linguri de zahar si plicul de zahar vanilat
5 comentarios:
ce pofta mi-ai facut !!!!!!!!!
foarte bine arata
o reteta tocmai potrivita cu acest anotimp, arata tare delicioasa .am sa o incerc si eu.micaela
Si mie :)
este foarte buna, am mancat direct de la sursa, as manca si acum o felie, doua , trei , o recomand tuturor, este perfecta pentru sezonul cald,
Belíssimo tiramisù. Certamente muito saboroso com as cerejas.
Guilherme
Publicar un comentario