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domingo, 14 de junio de 2009

Falso "Tiramisú" con cerezas





Ingredientes para 8 personas: 400 gr. bizcochitos, 2 tarinas de mascarpone, 140 gr. azúcar, 1 sobre azúcar de vainilla, 3 huevos, 600 gr. cerezas sin hueso, 200 ml. zumo de naranja

Ingrediente pentru 8 persoane: 400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 140 gr. zahar, 1 plic zahar vanilat, 3 oua, 600 gr. cirese fara samburi, 200 ml. suc de portocale

Emulsionar las yemas con el azúcar y añadir el mascarpone
Se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga mascarpone

Montar las claras a punto de nieve y añadir al preparado anterior
Se bat albusurile si se adauga peste preparatul anterior

Así tiene que quedar la crema
Asa trebuie sa arate crema

Poner los bizcochitos en una bandeja de horno cubierta con papel aluminio y empaparlos con zumo de naranja
Se pun piscoturile intr-o tava imbracata in folie de aluminiu si se insiropeaza cu suc de portocale

Poner una capa de crema
Se pune un strat de crema

La crema se cubre con cerezas, se repite la operación
Peste crema se pune un strat de cirese, se repeta operatia

Acabamos el pastel con una capa de bizcochitos empapados
Terminam prajitura cu un rand de piscoturi insiropate

Tapamos con papel de aluminio y metemos en la nevera ( 2-3 horas)
Acoperim cu folie de aluminiu si punem la frigider (2-3 ore)

Desmoldamos el pastel
Scoatem prajitura din forma

Montamos la nata con 2 cucharas de azúcar y el sobre de azúcar de vainilla
Batem frisca cu 2 linguri de zahar si plicul de zahar vanilat

Decoramos el pastel a gusto
Decoram prajitura dupa preferinte

Presentación
Prezentare






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5 comentarios:

laura dijo...

ce pofta mi-ai facut !!!!!!!!!
foarte bine arata

Anónimo dijo...

o reteta tocmai potrivita cu acest anotimp, arata tare delicioasa .am sa o incerc si eu.micaela

Anónimo dijo...

Si mie :)

Tanya dijo...

este foarte buna, am mancat direct de la sursa, as manca si acum o felie, doua , trei , o recomand tuturor, este perfecta pentru sezonul cald,

Guilherme A. Kleinschmitt dijo...

Belíssimo tiramisù. Certamente muito saboroso com as cerejas.

Guilherme

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